AHMET YEŞİL
“AHMET YEŞİL”, Galeri Soyut’un A&B SALONLARI mekânında 6 Nisan – 25 Nisan 2012 tarihleri arasında düzenlenmiş bir kişisel sergidir. Sergide 35 eseri yer aldı. Sergiyi gezmek ücretsizdir.
hmet Yeşil’in ‘’Yaşama Dokunmak’’ adlı resim sergisi 6 – 25 Nisan 2012 tarihleri arasında Ankara Galeri Soyut’ta sanat izleyicileriyle buluşuyor. Ülkemizin sanat ortamında seçkin bir yere sahip olan Yeşil, özgün sanat anlayışı ve üslubu ile Uluslararası sanat ortamında da izlenen bir Türk sanatçısıdır. Ahmet Yeşil aşağıdaki cümlelerle sanat anlayışınnı ve sanata bakışının ipuçlarını vermektedir:
“Yaşamın gerçekleriyle her an yüzleşme durumumuz, görüntünün anlam değerleriyle yaşama dokunmaya başlarsınız. Bu ise yaşamın her boyutundaki görüntüler /yansımalar arasında kendimize ait olanla buluşmamız demektir. Bulma, buluşma, kavuşma, keşfetme kişinin kendi gerçeğiyle yüzleşmesidir. Duyguların, olguların insana ait saf, onu özgün kılan gerçeğiyle de yaşama kendinize dokunmaya başlarsınız. Gösterilmek istenilenle değil, görmek istediklerinizle yaşamı sorarak sorgulayarak , iradenizi boşluklarda egemen kılarak, anlamlı özgür ve özgün yaşayabilirsiniz.”




































FAQ about “AHMET YEŞİL”
When is the “AHMET YEŞİL” exhibition?
Sergi 6 April – 25 April 2012 tarihleri arasında düzenlendi. Açılış: 18.00 - 20.00.
Where is the exhibition and when can I visit?
Sergi Galeri Soyut A&B SALONLARI mekânında yer aldı. Galeri Soyut’un Ankara’daki iki mekânı Pazartesi–Cumartesi açıktır (Çankaya 10:00–19:00, Çayyolu 11:00–18:00; Pazar kapalı). Çayyolu mekânı için randevu alınması gerekir.
Is there an entrance fee?
No. Visiting Galeri Soyut exhibitions is free of charge.
Which artists are in the exhibition?
AHMET YEŞİL.
Can I buy works from the exhibition?
Sergideki eserlerin büyük bölümü satışa açıktır. Eser sayfasından “Danışmana Sor” ile galeriye yazabilir ya da teklif verebilirsiniz; fiyatı yayımlanmayan eserlerde fiyat için galeriye danışılır.

