TR
"Düğün-2" eseri DERYA YILDIZ tarafından 2024 yılında 90x80 cm ölçülerinde Tuval üzeri yağlı boya tekniği ile yapılmıştır.
🔍 click the image to zoom in

Düğün-2 · 2024

DERYA YILDIZ

“Düğün-2”, DERYA YILDIZ imzalı, 2024 tarihli, 90x80 cm ölçülerinde bir tuval üzeri yağlı boya çalışmasıdır. Eser, Galeri Soyut’un (Ankara) “DERYA YILDIZ” sergisinde yer aldı. Bu eser şu anda galeride mevcut değil; sanatçının benzer eserleri için galeriye danışabilirsiniz.

Dimensions90x80 cm
TechniqueOil on canvas
Year2024
Artwork code10442 / dy2409-09
ExhibitionDERYA YILDIZ
DurumBu eser şu anda galeride mevcut değil.
Bu eser şu anda galeride mevcut değil.
Add to favouritesBeğendiğiniz eserleri kaydedin; profilinizdeki Favorilerim listesinden her cihazda ulaşın. Favori eseriniz müzayedeye çıkarsa haberdar edilirsiniz.Compare · app onlySeçtiğiniz eserleri yan yana, gerçek ölçüleriyle tek duvarda görün — iki üç eser arasında karar vermeyi kolaylaştırır. Bu özellik ücretsiz VIP uygulamasında çalışır.ShareEserin bağlantısını kopyalayın ya da WhatsApp ve sosyal medyada paylaşın. Bağlantı, uygulama yüklüyse doğrudan eser sayfasını açar.

DERYA YILDIZ — other works

Similar works

FAQ about “Düğün-2”

“Düğün-2” kimin eseri?

DERYA YILDIZ imzalı, 2024 tarihli bir tuval üzeri yağlı boya çalışması (90x80 cm). Sanatçının Galeri Soyut’taki diğer eserlerini sanatçı sayfasından görebilirsiniz.

Bu eser satın alınabilir mi, fiyatı nedir?

Bu eser şu anda galeride mevcut değil. DERYA YILDIZ imzalı benzer eserler için sayfadaki “Bu Esere Benzerini Arıyorum” düğmesinden talep bırakabilir ya da Galeri Soyut’a danışabilirsiniz.

Can I see the work at the gallery?

Galeri Soyut’un Ankara’daki iki mekânı Pazartesi–Cumartesi ziyarete açıktır (Çankaya 10:00–19:00, Çayyolu 11:00–18:00; Pazar kapalı). Sergi gezmek ücretsizdir; Çayyolu mekânı için randevu alınması gerekir. Eserin o an hangi mekânda olduğunu galeriye sorabilirsiniz.

DERYA YILDIZ — "Düğün-2" · 90x80 cm
🖱 sürükleyerek gezin · çift tık ya da teker: yakınlaştır · Esc: kapat