TR
"İsimsiz" eseri DEMET KAYA tarafından 2019 yılında 38x14x14 cm ölçülerinde Mermer tekniği ile yapılmıştır.
🔍 click the image to zoom in

Untitled · 2019

DEMET KAYA

Bu isimsiz eser, DEMET KAYA imzalı, 2019 tarihli, 38x14x14 cm ölçülerinde bir mermer çalışmasıdır. Eser, Galeri Soyut’un (Ankara) “DEMET KAYA” sergisinde yer aldı. Bu eser şu anda galeride mevcut değil; sanatçının benzer eserleri için galeriye danışabilirsiniz.

Dimensions38x14x14 cm
TechniqueMarble
Year2019
Artwork code4408 / dk1910-07
ExhibitionDEMET KAYA
DurumBu eser şu anda galeride mevcut değil.
Bu eser şu anda galeride mevcut değil.
Add to favouritesBeğendiğiniz eserleri kaydedin; profilinizdeki Favorilerim listesinden her cihazda ulaşın. Favori eseriniz müzayedeye çıkarsa haberdar edilirsiniz.Compare · app onlySeçtiğiniz eserleri yan yana, gerçek ölçüleriyle tek duvarda görün — iki üç eser arasında karar vermeyi kolaylaştırır. Bu özellik ücretsiz VIP uygulamasında çalışır.ShareEserin bağlantısını kopyalayın ya da WhatsApp ve sosyal medyada paylaşın. Bağlantı, uygulama yüklüyse doğrudan eser sayfasını açar.

DEMET KAYA — other works

Similar works

FAQ about Bu eser

Bu eser kime ait?

DEMET KAYA imzalı, 2019 tarihli bir mermer çalışması (38x14x14 cm). Sanatçının Galeri Soyut’taki diğer eserlerini sanatçı sayfasından görebilirsiniz.

Bu eser satın alınabilir mi, fiyatı nedir?

Bu eser şu anda galeride mevcut değil. DEMET KAYA imzalı benzer eserler için sayfadaki “Bu Esere Benzerini Arıyorum” düğmesinden talep bırakabilir ya da Galeri Soyut’a danışabilirsiniz.

Can I see the work at the gallery?

Galeri Soyut’un Ankara’daki iki mekânı Pazartesi–Cumartesi ziyarete açıktır (Çankaya 10:00–19:00, Çayyolu 11:00–18:00; Pazar kapalı). Sergi gezmek ücretsizdir; Çayyolu mekânı için randevu alınması gerekir. Eserin o an hangi mekânda olduğunu galeriye sorabilirsiniz.

DEMET KAYA — "İsimsiz" · 38x14x14 cm
🖱 sürükleyerek gezin · çift tık ya da teker: yakınlaştır · Esc: kapat