PARVİN GHORBANZADEH DİZAJİ
“PARVİN GHORBANZADEH DİZAJİ”, Galeri Soyut’un C SALONU mekânında 25 Ekim – 13 Kasım 2019 tarihleri arasında düzenlenmiş bir kişisel sergidir. Sergide 10 eseri yer aldı. Sergiyi gezmek ücretsizdir.
Galeri Soyut, 25 Ekim – 13 Kasım 2019 tarihleri arasında Parvin Ghorbanzadeh Dizaji’nin “Duygular” isimli kişisel resim sergisine ev sahipliği yapıyor.
Modernizmin doğal sonucu, insanları yalnızlık olgusuyla daha çok karşı karşıya getirmesidir. Kentlerde kalabalıklar arttıkça insanların yalnızlığı da artmıştır. Bu durum insanları kendileri için daha güvenli olduğunu düşündükleri yeni öznel dünyalar kurmalarına neden olmuştur. Ama maalesef bu yeni yarattıkları dünyada yalnızlıktan, korkudan ve güvensizlikten başka bir sonuç elde edilmemiştir. Çıkan savaşlar, sürgünler, açlıklar, adaletsizlikler ve daha fazlası insanlara sunulan modernizmin en kötü armağanı oldu. İnsan hakları ve özellikle kadın hakları günümüz çağdaş dünyanın en önemli sorunlardan biri olsa da özellikle doğu ülkelerde hiçbir sonuca varmamıştır. Sanatçı bu aşamada çok büyük bir sorumluluğa sahiptir. Duygular adlı bu sergi sanatçının somut bir şekilde göstermeye çalıştığı bu gizli duyguların sanatsal görselliği olmuştur.











FAQ about “PARVİN GHORBANZADEH DİZAJİ”
When is the “PARVİN GHORBANZADEH DİZAJİ” exhibition?
Sergi 25 October – 13 November 2019 tarihleri arasında düzenlendi. Açılış: 18.00 - 20.00.
Where is the exhibition and when can I visit?
Sergi Galeri Soyut C SALONU mekânında yer aldı. Galeri Soyut’un Ankara’daki iki mekânı Pazartesi–Cumartesi açıktır (Çankaya 10:00–19:00, Çayyolu 11:00–18:00; Pazar kapalı). Çayyolu mekânı için randevu alınması gerekir.
Is there an entrance fee?
No. Visiting Galeri Soyut exhibitions is free of charge.
Which artists are in the exhibition?
PARVİN GHORBANZADEH DİZAJİ.
Can I buy works from the exhibition?
Sergideki eserlerin büyük bölümü satışa açıktır. Eser sayfasından “Danışmana Sor” ile galeriye yazabilir ya da teklif verebilirsiniz; fiyatı yayımlanmayan eserlerde fiyat için galeriye danışılır.

