
Biography
NURHİLAL HARSA (1963), eserleri Galeri Soyut arşivinde yer alan sanatçılardandır. Galeri Soyut sitesinde sanatçının 38 eseri ve 9 sergisi kayıtlı (eserlerin tarih aralığı 2013–2021). Sitedeki eserlerinde en çok görülen teknikler: Tuval üzeri yağlı boya. Eserleri hakkında bilgi ve fiyat için galeriye danışabilirsiniz.
1963 yılında İzmir'de doğan M.Nurhilal Harsa 1980 yılında İzmir Özel Türk Koleji'nden, 1984 yılında Ege Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olmuş; 1985-1986 yıllarında Tarişbank Genel Müdürlüğü'nde, 1986-1991 yıllarında da Ziraat Bankası'nın çeşitli birimlerinde görev yapmıştır.
Resim çalışmalarına, 1990 yılında Sn.Muharrem Pire'nin atölyesinde (Ankara) başlar.
1992-1994 yıllarında Sn.Ali Rıza Kırkhan'ın atölyesinde (İzmir),
1995-1997 yıllarında Sn.Yusuf Taktak'ın atölyesinde (Yıldız Grubu, Yıldız Teknik Üniversitesi,İSTANBUL) resim çalışmalarına devam eder.
1997 yılından sonra çalışmalarına kendi atölyesinde devam etmektedir.
2000 yılında Societe Nationale Des Beaux Arts (S.N.B.A. Paris, Fransa) kurumu üyeliğine kabul edilen Harsa, söz konusu kurumun her yıl Louvre Müzesi'nin Carrousel Salonu'nda açtığı geleneksel karma sergiye katılmaktadır.
Talk to our advisor about works by NURHİLAL HARSA, or follow the artist in the app to hear about new works first.






































NURHİLAL HARSA imzalı 3 eser daha galerimizde mevcut — görmek için bize yazın.
Galerimizde bu sanatçının siteye almadığımız eserleri var. Bilgilerinizi bırakın — danışmanımız uygun eserleri seçip en geç 24 saat içinde dönsün.
En geç 24 saat içinde size dönüş yapılacak.
Exhibition history
9 exhibitionsFAQ about NURHİLAL HARSA
Who is NURHİLAL HARSA?
1963 yılında İzmir'de doğan M.Nurhilal Harsa 1980 yılında İzmir Özel Türk Koleji'nden, 1984 yılında Ege Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olmuş; 1985-1986 yıllarında Tarişbank Genel Müdürlüğü'nde, 1986-1991 yıllarında da Ziraat Bankası'nın çeşitli birimlerinde görev yapmıştır.
NURHİLAL HARSA eserleri nereden satın alınır?
NURHİLAL HARSA eserleri Galeri Soyut üzerinden satın alınabilir. Bu sayfadaki eser ızgarasından bir eseri açıp “Danışmana Sor” ile galeriye yazabilir, dilerseniz teklif verebilirsiniz. Fiyatı yayımlanmayan eserlerde fiyat bilgisi galeriden alınır; satılan eserler sertifikasıyla teslim edilir.
NURHİLAL HARSA hangi tekniklerle çalışıyor?
Galeri Soyut’taki eserlerine göre en çok kullandığı teknikler: Tuval üzeri yağlı boya. Sitedeki eserleri 2013–2021 yılları arasına tarihleniyor.
NURHİLAL HARSA hangi sergilerde yer aldı?
Galeri Soyut’ta 9 sergide yer aldı. En son: “YENİ ARALIK 2021” (10 Aralık – 31 Aralık 2021). Sergilerin tamamı bu sayfadaki “Sergi Tarihçesi” bölümünde listelidir.
Nü
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled








