TR
"Sınırlanmış Alanlar" eseri MEHMET ALİ DOĞAN tarafından 70x50 cm ölçülerinde Kağıt üzeri karışık teknik tekniği ile yapılmıştır.
🔍 click the image to zoom in

Sınırlanmış Alanlar

MEHMET ALİ DOĞAN

“Sınırlanmış Alanlar”, MEHMET ALİ DOĞAN imzalı, 70x50 cm ölçülerinde bir kağıt üzeri karışık teknik çalışmasıdır. Eser, Galeri Soyut’un (Ankara) “MEHMET ALİ DOĞAN” sergisinde yer aldı. Bu eser şu anda galeride mevcut değil; sanatçının benzer eserleri için galeriye danışabilirsiniz.

Dimensions70x50 cm
TechniqueMixed media on paper
Artwork codemad2204-21
ExhibitionMEHMET ALİ DOĞAN
DurumBu eser şu anda galeride mevcut değil.
Bu eser şu anda galeride mevcut değil.
Add to favouritesBeğendiğiniz eserleri kaydedin; profilinizdeki Favorilerim listesinden her cihazda ulaşın. Favori eseriniz müzayedeye çıkarsa haberdar edilirsiniz.Compare · app onlySeçtiğiniz eserleri yan yana, gerçek ölçüleriyle tek duvarda görün — iki üç eser arasında karar vermeyi kolaylaştırır. Bu özellik ücretsiz VIP uygulamasında çalışır.ShareEserin bağlantısını kopyalayın ya da WhatsApp ve sosyal medyada paylaşın. Bağlantı, uygulama yüklüyse doğrudan eser sayfasını açar.

MEHMET ALİ DOĞAN — other works

Similar works

FAQ about “Sınırlanmış Alanlar”

“Sınırlanmış Alanlar” kimin eseri?

MEHMET ALİ DOĞAN imzalı bir kağıt üzeri karışık teknik çalışması (70x50 cm). Sanatçının Galeri Soyut’taki diğer eserlerini sanatçı sayfasından görebilirsiniz.

Bu eser satın alınabilir mi, fiyatı nedir?

Bu eser şu anda galeride mevcut değil. MEHMET ALİ DOĞAN imzalı benzer eserler için sayfadaki “Bu Esere Benzerini Arıyorum” düğmesinden talep bırakabilir ya da Galeri Soyut’a danışabilirsiniz.

Can I see the work at the gallery?

Galeri Soyut’un Ankara’daki iki mekânı Pazartesi–Cumartesi ziyarete açıktır (Çankaya 10:00–19:00, Çayyolu 11:00–18:00; Pazar kapalı). Sergi gezmek ücretsizdir; Çayyolu mekânı için randevu alınması gerekir. Eserin o an hangi mekânda olduğunu galeriye sorabilirsiniz.

MEHMET ALİ DOĞAN — "Sınırlanmış Alanlar" · 70x50 cm
🖱 sürükleyerek gezin · çift tık ya da teker: yakınlaştır · Esc: kapat