TR
"Geçitler serisi" eseri HASAN KIRAN tarafından 1998 yılında 50x35 cm ölçülerinde Ağaç Baskı tekniği ile yapılmıştır.
🔍 click the image to zoom in

Geçitler serisi · 1998

HASAN KIRAN

“Geçitler serisi”, HASAN KIRAN imzalı, 1998 tarihli, 50x35 cm ölçülerinde bir ağaç baskı çalışmasıdır. Bu eserin fiyatı sitede yayımlanmıyor; fiyat bilgisi için galeriye danışabilirsiniz.

Dimensions50x35 cm
TechniqueWoodcut
Year1998
Artwork code11793
DurumBu eser için galerimize danışabilirsiniz.
Bu eser için galerimize danışabilirsiniz.
Add to favouritesBeğendiğiniz eserleri kaydedin; profilinizdeki Favorilerim listesinden her cihazda ulaşın. Favori eseriniz müzayedeye çıkarsa haberdar edilirsiniz.Compare · app onlySeçtiğiniz eserleri yan yana, gerçek ölçüleriyle tek duvarda görün — iki üç eser arasında karar vermeyi kolaylaştırır. Bu özellik ücretsiz VIP uygulamasında çalışır.ShareEserin bağlantısını kopyalayın ya da WhatsApp ve sosyal medyada paylaşın. Bağlantı, uygulama yüklüyse doğrudan eser sayfasını açar.
✦ Curator's note

Antik çağların ve evrensel döngülerin derinliklerinden ilham alan bu ağaç baskı, izleyiciyi mistik bir görsel yolculuğa davet ediyor. Sanatçının özgün yorumuyla yeniden canlanan primitif imgeler, yoğun dokular ve sembolik kompozisyonlar aracılığıyla kendine has bir dil oluşturuyor. Eser, görünürdeki bölünmüşlükleri sanatın birleştirici gücüyle harmanlayarak, varoluşun farklı katmanları arasında anlamlı köprüler kuruyor. Ağacın doğal ruhunu taşıyan bu güçlü dışavurum, kadim hikayelerin ve içsel geçitlerin zamansız bir yansıması olarak öne çıkıyor.

HASAN KIRAN — other works

Similar works

FAQ about “Geçitler serisi”

“Geçitler serisi” kimin eseri?

HASAN KIRAN imzalı, 1998 tarihli bir ağaç baskı çalışması (50x35 cm). Sanatçının Galeri Soyut’taki diğer eserlerini sanatçı sayfasından görebilirsiniz.

Bu eser satın alınabilir mi, fiyatı nedir?

Bu eser için Galeri Soyut’a danışabilirsiniz. Sayfadaki “Bu Eseri Soruyorum” düğmesinden bilgilerinizi bırakın; danışmanımız fiyat ve ayrıntıları paylaşmak için size dönsün.

Can I see the work at the gallery?

Galeri Soyut’un Ankara’daki iki mekânı Pazartesi–Cumartesi ziyarete açıktır (Çankaya 10:00–19:00, Çayyolu 11:00–18:00; Pazar kapalı). Sergi gezmek ücretsizdir; Çayyolu mekânı için randevu alınması gerekir. Eserin o an hangi mekânda olduğunu galeriye sorabilirsiniz.

Does the work have a curator's note?

Evet. Bu sayfadaki “Küratör Notu” bölümünde eserin anlatımı yazılı olarak yer alıyor.

HASAN KIRAN — "Geçitler serisi" · 50x35 cm
🖱 sürükleyerek gezin · çift tık ya da teker: yakınlaştır · Esc: kapat