TR
"Geçit" eseri FEYZA ÖZGÜNDOĞDU tarafından 2014 yılında 23x23x10 cm ölçülerinde Seramik tekniği ile yapılmıştır.
🔍 click the image to zoom in

Geçit · 2014

FEYZA ÖZGÜNDOĞDU

“Geçit”, FEYZA ÖZGÜNDOĞDU imzalı, 2014 tarihli, 23x23x10 cm ölçülerinde bir seramik çalışmasıdır. Eser, Galeri Soyut’un (Ankara) “Günbegün” sergisinde yer aldı. Bu eser şu anda galeride mevcut değil; sanatçının benzer eserleri için galeriye danışabilirsiniz.

Dimensions23x23x10 cm
TechniqueCeramic
Year2014
Artwork codegbg1409-37
ExhibitionGünbegün
DurumBu eser şu anda galeride mevcut değil.
Bu eser şu anda galeride mevcut değil.
Add to favouritesBeğendiğiniz eserleri kaydedin; profilinizdeki Favorilerim listesinden her cihazda ulaşın. Favori eseriniz müzayedeye çıkarsa haberdar edilirsiniz.Compare · app onlySeçtiğiniz eserleri yan yana, gerçek ölçüleriyle tek duvarda görün — iki üç eser arasında karar vermeyi kolaylaştırır. Bu özellik ücretsiz VIP uygulamasında çalışır.ShareEserin bağlantısını kopyalayın ya da WhatsApp ve sosyal medyada paylaşın. Bağlantı, uygulama yüklüyse doğrudan eser sayfasını açar.

FEYZA ÖZGÜNDOĞDU — other works

Similar works

FAQ about “Geçit”

“Geçit” kimin eseri?

FEYZA ÖZGÜNDOĞDU imzalı, 2014 tarihli bir seramik çalışması (23x23x10 cm). Sanatçının Galeri Soyut’taki diğer eserlerini sanatçı sayfasından görebilirsiniz.

Bu eser satın alınabilir mi, fiyatı nedir?

Bu eser şu anda galeride mevcut değil. FEYZA ÖZGÜNDOĞDU imzalı benzer eserler için sayfadaki “Bu Esere Benzerini Arıyorum” düğmesinden talep bırakabilir ya da Galeri Soyut’a danışabilirsiniz.

Can I see the work at the gallery?

Galeri Soyut’un Ankara’daki iki mekânı Pazartesi–Cumartesi ziyarete açıktır (Çankaya 10:00–19:00, Çayyolu 11:00–18:00; Pazar kapalı). Sergi gezmek ücretsizdir; Çayyolu mekânı için randevu alınması gerekir. Eserin o an hangi mekânda olduğunu galeriye sorabilirsiniz.

FEYZA ÖZGÜNDOĞDU — "Geçit" · 23x23x10 cm
🖱 sürükleyerek gezin · çift tık ya da teker: yakınlaştır · Esc: kapat