TR
"Töre 29" eseri KEMAL ULUDAĞ tarafından 2016 yılında 37x27x27 cm ölçülerinde Stoneware-1200 °C tekniği ile yapılmıştır.
🔍 click the image to zoom in

Töre 29 · 2016

KEMAL ULUDAĞ

“Töre 29”, KEMAL ULUDAĞ imzalı, 2016 tarihli, 37x27x27 cm ölçülerinde bir stoneware-1200 °c çalışmasıdır. Eser, Galeri Soyut’un (Ankara) “KEMAL ULUDAĞ” sergisinde yer aldı. Bu eser şu anda galeride mevcut değil; sanatçının benzer eserleri için galeriye danışabilirsiniz.

Dimensions37x27x27 cm
TechniqueStoneware-1200 °C
Year2016
Artwork codeku1605-33
ExhibitionKEMAL ULUDAĞ
DurumBu eser şu anda galeride mevcut değil.
Bu eser şu anda galeride mevcut değil.
Add to favouritesBeğendiğiniz eserleri kaydedin; profilinizdeki Favorilerim listesinden her cihazda ulaşın. Favori eseriniz müzayedeye çıkarsa haberdar edilirsiniz.Compare · app onlySeçtiğiniz eserleri yan yana, gerçek ölçüleriyle tek duvarda görün — iki üç eser arasında karar vermeyi kolaylaştırır. Bu özellik ücretsiz VIP uygulamasında çalışır.ShareEserin bağlantısını kopyalayın ya da WhatsApp ve sosyal medyada paylaşın. Bağlantı, uygulama yüklüyse doğrudan eser sayfasını açar.

KEMAL ULUDAĞ — other works

Similar works

FAQ about “Töre 29”

“Töre 29” kimin eseri?

KEMAL ULUDAĞ imzalı, 2016 tarihli bir stoneware-1200 °c çalışması (37x27x27 cm). Sanatçının Galeri Soyut’taki diğer eserlerini sanatçı sayfasından görebilirsiniz.

Bu eser satın alınabilir mi, fiyatı nedir?

Bu eser şu anda galeride mevcut değil. KEMAL ULUDAĞ imzalı benzer eserler için sayfadaki “Bu Esere Benzerini Arıyorum” düğmesinden talep bırakabilir ya da Galeri Soyut’a danışabilirsiniz.

Can I see the work at the gallery?

Galeri Soyut’un Ankara’daki iki mekânı Pazartesi–Cumartesi ziyarete açıktır (Çankaya 10:00–19:00, Çayyolu 11:00–18:00; Pazar kapalı). Sergi gezmek ücretsizdir; Çayyolu mekânı için randevu alınması gerekir. Eserin o an hangi mekânda olduğunu galeriye sorabilirsiniz.

KEMAL ULUDAĞ — "Töre 29" · 37x27x27 cm
🖱 sürükleyerek gezin · çift tık ya da teker: yakınlaştır · Esc: kapat