TR
"İsimsiz" eseri VOLKAN DEMİR tarafından 2023 yılında 43x22x12 cm ölçülerinde Polyester Döküm tekniği ile yapılmıştır.
🔍 click the image to zoom in

Untitled · 2023

VOLKAN DEMİR

Bu isimsiz eser, VOLKAN DEMİR imzalı, 2023 tarihli, 43x22x12 cm ölçülerinde bir polyester döküm çalışmasıdır. Eser, Galeri Soyut’un (Ankara) “YENİ ARALIK 2023” sergisinde yer aldı. Bu eser şu anda galeride mevcut değil; sanatçının benzer eserleri için galeriye danışabilirsiniz.

Dimensions43x22x12 cm
TechniquePolyester Döküm
Year2023
Artwork codeya2312-189
ExhibitionYENİ ARALIK 2023
DurumBu eser şu anda galeride mevcut değil.
Bu eser şu anda galeride mevcut değil.
Add to favouritesBeğendiğiniz eserleri kaydedin; profilinizdeki Favorilerim listesinden her cihazda ulaşın. Favori eseriniz müzayedeye çıkarsa haberdar edilirsiniz.Compare · app onlySeçtiğiniz eserleri yan yana, gerçek ölçüleriyle tek duvarda görün — iki üç eser arasında karar vermeyi kolaylaştırır. Bu özellik ücretsiz VIP uygulamasında çalışır.ShareEserin bağlantısını kopyalayın ya da WhatsApp ve sosyal medyada paylaşın. Bağlantı, uygulama yüklüyse doğrudan eser sayfasını açar.

VOLKAN DEMİR — other works

Similar works

FAQ about Bu eser

Bu eser kime ait?

VOLKAN DEMİR imzalı, 2023 tarihli bir polyester döküm çalışması (43x22x12 cm). Sanatçının Galeri Soyut’taki diğer eserlerini sanatçı sayfasından görebilirsiniz.

Bu eser satın alınabilir mi, fiyatı nedir?

Bu eser şu anda galeride mevcut değil. VOLKAN DEMİR imzalı benzer eserler için sayfadaki “Bu Esere Benzerini Arıyorum” düğmesinden talep bırakabilir ya da Galeri Soyut’a danışabilirsiniz.

Can I see the work at the gallery?

Galeri Soyut’un Ankara’daki iki mekânı Pazartesi–Cumartesi ziyarete açıktır (Çankaya 10:00–19:00, Çayyolu 11:00–18:00; Pazar kapalı). Sergi gezmek ücretsizdir; Çayyolu mekânı için randevu alınması gerekir. Eserin o an hangi mekânda olduğunu galeriye sorabilirsiniz.

VOLKAN DEMİR — "İsimsiz" · 43x22x12 cm
🖱 sürükleyerek gezin · çift tık ya da teker: yakınlaştır · Esc: kapat