
“IAAF 2020”, Galeri Soyut’un Ankara’daki galerisinde 20 Şubat – 23 Şubat 2020 tarihleri arasında düzenlenmiş bir karma sergidir. Sergide 12 sanatçının 67 eseri yer aldı. Sergiyi gezmek ücretsizdir.
Galeri Soyut, 20-23 Şubat 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecek İAAF İstanbul Sanat ve Antika Fuarı’na Adem Başpınar, Ahmet Yeşil, Ali Herischi, Buğra Özer, Engin Korkmaz, Ercan Ayçiçek, Erol Pelioğlu, Hasan Saygın, Nurettin Akkaya, Orhan Umut, Serkan Erkoç ve Sertap Yeğin ile katılıyor.


ADEM BAŞPINAR
AHMET YEŞİL
ALİ HERİSCHİ
BUĞRA ÖZER
ENGİN KORKMAZ
ERCAN AYÇİÇEK
EROL PELİOĞLU
HASAN SAYGIN
NURETTİN AKKAYA
ORHAN UMUT
SERKAN ERKOÇ
SERTAP YEĞİN


































































Sergi 20 Şubat – 23 Şubat 2020 tarihleri arasında düzenlendi. Açılış: 18.00 - 20.00.
Galeri Soyut’un Ankara’daki iki mekânı Pazartesi–Cumartesi açıktır (Çankaya 10:00–19:00, Çayyolu 11:00–18:00; Pazar kapalı). Çayyolu mekânı için randevu alınması gerekir.
Hayır. Galeri Soyut sergilerini gezmek ücretsizdir.
ADEM BAŞPINAR, AHMET YEŞİL, ALİ HERİSCHİ, BUĞRA ÖZER, ENGİN KORKMAZ, ERCAN AYÇİÇEK, EROL PELİOĞLU, HASAN SAYGIN, NURETTİN AKKAYA, ORHAN UMUT, SERKAN ERKOÇ, SERTAP YEĞİN — toplam 12 sanatçı.
Sergideki eserlerin büyük bölümü satışa açıktır. Eser sayfasından “Danışmana Sor” ile galeriye yazabilir ya da teklif verebilirsiniz; fiyatı yayımlanmayan eserlerde fiyat için galeriye danışılır.
Daha hızlı ve daha akıcı bir deneyim için uygulamamızı ücretsiz indirebilirsiniz.
Telefonunuza 4 haneli kod göndereceğiz — 10 saniyede giriş yapın, favorileriniz ve takipleriniz uygulamayla eşlensin.
Telefonunuza gelen 4 haneli doğrulama kodunu yazın.
SMS size ulaşmıyorsa sorun değil: talebinizi bırakın, galerimiz size özel bir giriş kodu tanımlayıp iletsin. Kod elinize ulaşınca bir önceki ekrandan girebilirsiniz.
💬 WhatsApp ile bize ulaşın