

MUSTAFA KÜÇÜKÖNER (1971), eserleri Galeri Soyut arşivinde yer alan sanatçılardandır. Galeri Soyut sitesinde sanatçının 10 eseri ve 2 sergisi kayıtlı (eserlerin tarih aralığı 2015–2018). Sitedeki eserlerinde en çok görülen teknikler: Tuval üzeri karışık teknik, Baskı. Eserleri hakkında bilgi ve fiyat için galeriye danışabilirsiniz.
MUSTAFA KÜÇÜKÖNER: 1971 Gümüşhane Torul’da doğdu. 1991 yılında Ankara Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nden mezun oldu. 1993 yılında Erzurum Aşkale Lisesi’nde Resim Öğretmenliğine başladı. 1994 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nde Araştırma görevlisi oldu. 1998 yılında aynı bölümde yüksek lisansını tamamladı. 2000 yılında İstanbul Mimar Sinan Güzel Sanatlar Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nde Araştırma görevlisi oldu. 2004 yılında bu bölümde Sanatta Yeterliğini tamamladı. 2005 yılında Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Yardımcı Doçent oldu. 2008 yılında Doçent, 2014 yılında da Profesör oldu. Sanatçı 2018 yılında Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümüne geçti. Halen Konya’da akademisyenliğe ve kendi atölyesinde sanat çalışmalarına devam etmektedir. Sanatçı, renk ve imge üzerine yaptığı akademik çalışma ve yayınlarının yanında son yıllarda Babil Kulesi teması ile spiral döngünün biçimsel analiz ve yeni sunumları üzerine çalışmalar yapmaktadır. Özellikle OSB tahtasını taşıyıcı unsur olarak kullanmakta, tahtanın dokusunu kendi biçimine katmaktadır. OSB tahtasını tuval gibi sergileyen sanatçı, bazı işlerinde tahtadaki görüntüyü baskı yolu ile tuval yüzeyine de aktarmaktadır. Tuvale geçen görüntü üzerinde fırçayla yürüttüğü çalışmalar sayesinde bir kalıptan çıkan ama birbirinden bağımsız olan çok sayıda yapıt elde edebilmektedir. Sanatçı yurt içinde ve dışında 11 kişisel sergi açmış, yurt dışında 8 sergiye, 1 çalıştaya katılmıştır. Yurt içinde uluslararası katılımlı 2 çalıştaya, 28 sergiye, 7 fuar sergisine, 58 karma sergiye katılmış, 8 yarışma jürisi olmuş, 6 workshop yönetmiştir. 8 sanat projesi yönetmiş, 8 makale 2 kitap yayınlamış, 8 sempozyumda bildiri sunmuştur.
MUSTAFA KÜÇÜKÖNER eserleri hakkında danışmanımızla konuşun ya da sanatçıyı uygulamada takip edin — yeni eserlerinden ilk siz haberdar olun.










MUSTAFA KÜÇÜKÖNER imzalı farklı eserler galerimizde mevcut olabilir — sormak için bize yazın.
Bu sanatçıdan eser arıyorsanız bilgilerinizi bırakın — danışmanımız elimizdekileri ve yeni gelenleri en geç 24 saat içinde size iletsin.
En geç 24 saat içinde size dönüş yapılacak.
MUSTAFA KÜÇÜKÖNER: 1971 Gümüşhane Torul’da doğdu. 1991 yılında Ankara Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nden mezun oldu. 1993 yılında Erzurum Aşkale Lisesi’nde Resim Öğretmenliğine başladı. 1994 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nde Araştırma görevlisi oldu. 1998 yılında aynı bölümde yüksek lisansını tamamladı.
MUSTAFA KÜÇÜKÖNER eserleri Galeri Soyut üzerinden satın alınabilir. Bu sayfadaki eser ızgarasından bir eseri açıp “Danışmana Sor” ile galeriye yazabilir, dilerseniz teklif verebilirsiniz. Fiyatı yayımlanmayan eserlerde fiyat bilgisi galeriden alınır; satılan eserler sertifikasıyla teslim edilir.
Galeri Soyut’taki eserlerine göre en çok kullandığı teknikler: Tuval üzeri karışık teknik, Baskı. Sitedeki eserleri 2015–2018 yılları arasına tarihleniyor.
Galeri Soyut’ta 2 sergide yer aldı. En son: “YENİ ARALIK 2018” (14 Aralık – 31 Aralık 2018). Sergilerin tamamı bu sayfadaki “Sergi Tarihçesi” bölümünde listelidir.
Daha hızlı ve daha akıcı bir deneyim için uygulamamızı ücretsiz indirebilirsiniz.
Telefonunuza 4 haneli kod göndereceğiz — 10 saniyede giriş yapın, favorileriniz ve takipleriniz uygulamayla eşlensin.
Telefonunuza gelen 4 haneli doğrulama kodunu yazın.
SMS size ulaşmıyorsa sorun değil: talebinizi bırakın, galerimiz size özel bir giriş kodu tanımlayıp iletsin. Kod elinize ulaşınca bir önceki ekrandan girebilirsiniz.
💬 WhatsApp ile bize ulaşın