

BEKİR KIRAÇ (1969), eserleri Galeri Soyut arşivinde yer alan sanatçılardandır. Galeri Soyut sitesinde sanatçının 4 eseri ve 1 sergisi kayıtlı. Sitedeki eserlerinde en çok görülen teknikler: Fotoğraf, dijital çizim karışık teknik, Kanvas üzeri inkjet baskı. Eserleri hakkında bilgi ve fiyat için galeriye danışabilirsiniz.
Bekir Kıraç Kıraç, 1969 Ankara doğumludur. 1993 senesinde ODTÜ maden mühendisliği fakültesini bitirmiştir. 2000 senesinde başkent Üniversitesi MBA programını tamamlamıştır. İyi derecede İngilizce ve Fransızca bilmektedir. Evli ve iki kız çocuğu babası dır. Kıraç 1993 senesinde tanıştığı fotoğraf sanatını tüm profesyonel hayatı boyunca ciddi bir hobi olarak devam ettirmiş, gerek sanatsal gerekse teknik tüm eğitimini kendi başına gerçekleştirmiştir. 2017 senesinde sanatla profesyonel olarak ilgilenmeye başlamıştır. Son dönem çalışmalarında, fotoğraflarını dijital çizim ve 3D tasarım programlarıyla beraber kullanmaktadır. Kıraç 2005’ten bu yana çeşitli kişisel ve karma sergilerle sanatseverlerle buluşmuştur: Sergiler: 2005 İğne deliğinden dünya (Kişisel Ankara) 2016 siyah-beyaz kareler (Kişisel, Ankara-İstanbul) 2018 Gide gide (Karma, Ankara) 2018 Kavuşma (Karma, Ankara) 2018 Simya (Kişisel, İstanbul) 2019 Seçki Ankara (Karma, Ankara) 2019 Karışık Düzen (Karma, Ankara) Bekir Kıraç
BEKİR KIRAÇ eserleri hakkında danışmanımızla konuşun ya da sanatçıyı uygulamada takip edin — yeni eserlerinden ilk siz haberdar olun.




Bekir Kıraç Kıraç, 1969 Ankara doğumludur. 1993 senesinde ODTÜ maden mühendisliği fakültesini bitirmiştir. 2000 senesinde başkent Üniversitesi MBA programını tamamlamıştır. İyi derecede İngilizce ve Fransızca bilmektedir. Evli ve iki kız çocuğu babası dır.
BEKİR KIRAÇ eserleri Galeri Soyut üzerinden satın alınabilir. Bu sayfadaki eser ızgarasından bir eseri açıp “Danışmana Sor” ile galeriye yazabilir, dilerseniz teklif verebilirsiniz. Fiyatı yayımlanmayan eserlerde fiyat bilgisi galeriden alınır; satılan eserler sertifikasıyla teslim edilir.
Galeri Soyut’taki eserlerine göre en çok kullandığı teknikler: Fotoğraf, dijital çizim karışık teknik, Kanvas üzeri inkjet baskı.
Galeri Soyut’ta 1 sergide yer aldı. En son: “ARTANKARA 2020” (12 Mart – 15 Mart 2020). Sergilerin tamamı bu sayfadaki “Sergi Tarihçesi” bölümünde listelidir.
Daha hızlı ve daha akıcı bir deneyim için uygulamamızı ücretsiz indirebilirsiniz.
Telefonunuza 4 haneli kod göndereceğiz — 10 saniyede giriş yapın, favorileriniz ve takipleriniz uygulamayla eşlensin.
Telefonunuza gelen 4 haneli doğrulama kodunu yazın.
SMS size ulaşmıyorsa sorun değil: talebinizi bırakın, galerimiz size özel bir giriş kodu tanımlayıp iletsin. Kod elinize ulaşınca bir önceki ekrandan girebilirsiniz.
💬 WhatsApp ile bize ulaşın