EN
"İsimsiz" eseri DEVRİM ERBİL tarafından 1993 yılında 33x43 cm ölçülerinde Serigrafi tekniği ile yapılmıştır.
🔍 görsele tıkla — kademeli yakınlaştır

İsimsiz · 1993

DEVRİM ERBİL

Bu isimsiz eser, DEVRİM ERBİL imzalı, 1993 tarihli, 33x43 cm ölçülerinde bir serigrafi çalışmasıdır. Eser, Galeri Soyut’un (Ankara) “KOLEKSİYONLARDAN SEÇKİ - 1” sergisinde yer aldı. Bu eser şu anda galeride mevcut değil; sanatçının benzer eserleri için galeriye danışabilirsiniz.

Ölçü33x43 cm
TeknikSerigrafi
Yıl1993
Eser Koduklk1403-60
SergiKOLEKSİYONLARDAN SEÇKİ - 1
DurumBu eser şu anda galeride mevcut değil.
Bu eser şu anda galeride mevcut değil.
Favorilere EkleBeğendiğiniz eserleri kaydedin; profilinizdeki Favorilerim listesinden her cihazda ulaşın. Favori eseriniz müzayedeye çıkarsa haberdar edilirsiniz.Karşılaştır · yalnızca uygulamadaSeçtiğiniz eserleri yan yana, gerçek ölçüleriyle tek duvarda görün — iki üç eser arasında karar vermeyi kolaylaştırır. Bu özellik ücretsiz VIP uygulamasında çalışır.PaylaşEserin bağlantısını kopyalayın ya da WhatsApp ve sosyal medyada paylaşın. Bağlantı, uygulama yüklüyse doğrudan eser sayfasını açar.

DEVRİM ERBİL — Diğer Eserler

Bu eser hakkında sık sorulanlar

Bu eser kime ait?

DEVRİM ERBİL imzalı, 1993 tarihli bir serigrafi çalışması (33x43 cm). Sanatçının Galeri Soyut’taki diğer eserlerini sanatçı sayfasından görebilirsiniz.

Bu eser satın alınabilir mi, fiyatı nedir?

Bu eser şu anda galeride mevcut değil. DEVRİM ERBİL imzalı benzer eserler için sayfadaki “Bu Esere Benzerini Arıyorum” düğmesinden talep bırakabilir ya da Galeri Soyut’a danışabilirsiniz.

Eseri galeride görebilir miyim?

Galeri Soyut’un Ankara’daki iki mekânı Pazartesi–Cumartesi ziyarete açıktır (Çankaya 10:00–19:00, Çayyolu 11:00–18:00; Pazar kapalı). Sergi gezmek ücretsizdir; Çayyolu mekânı için randevu alınması gerekir. Eserin o an hangi mekânda olduğunu galeriye sorabilirsiniz.

DEVRİM ERBİL — "İsimsiz" · 33x43 cm
🖱 sürükleyerek gezin · çift tık ya da teker: yakınlaştır · Esc: kapat