EN
"Makaram Mavi Bağlar" eseri MEHMET SAKIZCI tarafından 2020 yılında 140x120 cm ölçülerinde Tuval üzeri akrilik boya tekniği ile yapılmıştır.
🔍 görsele tıkla — kademeli yakınlaştır

Makaram Mavi Bağlar · 2020

MEHMET SAKIZCI

“Makaram Mavi Bağlar”, MEHMET SAKIZCI imzalı, 2020 tarihli, 140x120 cm ölçülerinde bir tuval üzeri akrilik boya çalışmasıdır. Eser, Galeri Soyut’un (Ankara) “ARTANKARA 2020” sergisinde yer aldı. Bu eserin fiyatı sitede yayımlanmıyor; fiyat bilgisi için galeriye danışabilirsiniz.

Ölçü140x120 cm
TeknikTuval üzeri akrilik boya
Yıl2020
Eser Kodu4792 / aa2003-57
SergiARTANKARA 2020
DurumBu eser için galerimize danışabilirsiniz.
Bu eser için galerimize danışabilirsiniz.
Favorilere EkleBeğendiğiniz eserleri kaydedin; profilinizdeki Favorilerim listesinden her cihazda ulaşın. Favori eseriniz müzayedeye çıkarsa haberdar edilirsiniz.Karşılaştır · yalnızca uygulamadaSeçtiğiniz eserleri yan yana, gerçek ölçüleriyle tek duvarda görün — iki üç eser arasında karar vermeyi kolaylaştırır. Bu özellik ücretsiz VIP uygulamasında çalışır.PaylaşEserin bağlantısını kopyalayın ya da WhatsApp ve sosyal medyada paylaşın. Bağlantı, uygulama yüklüyse doğrudan eser sayfasını açar.
✦ Küratör Notu

Bu etkileyici eser, izleyicisini insan ruhunun derinliklerine doğru bir keşfe davet ediyor. Sanatçı, figüratif anlatımı modern ve dinamik bir estetikle harmanlayarak, içsel dünyanın karmaşık katmanlarını görsel bir şölene dönüştürüyor. Yoğun renklerin ve katmanlı dokuların ustaca kullanımı, esere derinlikli ve duygusal bir atmosfer katarken, figürün duruşu ve ifadesi melankoli ile içsel gücün narin dengesini sunuyor. Çağımızın insani duyarlıklarına ışık tutan bu yapıt, izleyicide güçlü bir yankı uyandırıyor.

MEHMET SAKIZCI — Diğer Eserler

“Makaram Mavi Bağlar” hakkında sık sorulanlar

“Makaram Mavi Bağlar” kimin eseri?

MEHMET SAKIZCI imzalı, 2020 tarihli bir tuval üzeri akrilik boya çalışması (140x120 cm). Sanatçının Galeri Soyut’taki diğer eserlerini sanatçı sayfasından görebilirsiniz.

Bu eser satın alınabilir mi, fiyatı nedir?

Bu eser için Galeri Soyut’a danışabilirsiniz. Sayfadaki “Bu Eseri Soruyorum” düğmesinden bilgilerinizi bırakın; danışmanımız fiyat ve ayrıntıları paylaşmak için size dönsün.

Eseri galeride görebilir miyim?

Galeri Soyut’un Ankara’daki iki mekânı Pazartesi–Cumartesi ziyarete açıktır (Çankaya 10:00–19:00, Çayyolu 11:00–18:00; Pazar kapalı). Sergi gezmek ücretsizdir; Çayyolu mekânı için randevu alınması gerekir. Eserin o an hangi mekânda olduğunu galeriye sorabilirsiniz.

Eserin küratör notu var mı?

Evet. Bu sayfadaki “Küratör Notu” bölümünde eserin anlatımı yazılı olarak yer alıyor.

MEHMET SAKIZCI — "Makaram Mavi Bağlar" · 140x120 cm
🖱 sürükleyerek gezin · çift tık ya da teker: yakınlaştır · Esc: kapat