Günbegün

« Day by Day »

Seramik Sergisi - Ceramic Exhibition

 12 Eylül – 11 Ekim 2014      A&B&C Salonları

Seramik malzeme aracılığıyla farklı sözler söyleyen bireylerin biraraya getirilmesiyle kurgulanan, Türkiye’de seramik sanatına ivme kazandıracak,günümüz Türk Seramik Sanatı adına belge niteliği taşıyan bu sergi, ilk olarak Ankaralı sanatseverler ile buluşuyor… Sergiyi 12 Eylül – 11 Ekim 2014 tarihleri arasında Galeri Soyut A-B-C Salonlarında izleyebilirsiniz.

Sergiye Katılan sanatçılar: Azimet Karaman, Bahar Arı Dellenbach,Betül Demir Karakaya, Buğra Özer,Burcu Öztürk Karabey, Deniz Onur Erman,Eser Şensılay,Feyza Özgündoğdu,Gökçe Özer, Hasan İn,İsmet Yüksel,Kamuran Ak, Kemal Uludağ, Hasan Numan Suçağlar,Oya Aşan Yüksel,Oya Uzuner,Perihan Şan Aslan, Pınar Baklan Önal,Sevda Özdemir, Vedat Kacar,Veysel Özel, Sibel Keler,Muhammet Aliyev

KISAYOLLAR:

Sergideki eserleri görüntülemek için tıklayınız.

Sergi kataloğunu incelemek için tıklayınız.

Sanatçı özel sayfalarına gitmek için tıklayınız.

Her kültür ve coğrafyada kendisine bir biçim bulmuş seramiğin; günbegün değişim ve dönüşüm süreçlerinde, yolculuğudur sunulan… bu mirasın yorumudur biçimlerde saklı kalan… geleneğin içine sızan teknolojinin yer bulma çabası… yada geleneğin direnişi… geçmişten geleceğe kurulan bir köprü… tüm bunların ötesinde sanatçının bugüne dair sözü…

Her bir seramik eser; seramik sanatının geleceğine adanmış bir umut, bir varlık göstergesidir. Günbegün eklenen yeni isimlerle ülkemiz seramik sanatının dünya üzerinde tanınırlığını artırma umudu taşır.

Bugünün dinamiğini tutan; geniş katılımlı bir sergi hedefiyle başlayan bu projeyle; gençlere öncü olan seramik sanatçılarını, akademisyenleri ve henüz yolun başında olan yetenekli ve başarılı sanatçı adaylarını, galerinin 3 salonunda eş zamanlı olarak biraraya getirmenin mutluluğunu yaşamaktayız. İki yılda bir yeni isimlerin katımıyla genişleyerek devam ettirilmesi planlanan sergide bu yıl; Türkiye’nin çeşitli illerinden, 13 ayrı üniversiteden, 23 sanatçıya ait 115 seramik eser sergileniyor.

Seramik malzeme aracılığıyla farklı sözler söyleyen bireylerin biraraya getirilmesiyle kurgulanan, Türkiye’de seramik sanatına ivme kazandıracak,günümüz Türk Seramik Sanatı adına belge niteliği taşıyan bu sergi, ilk olarak Ankaralı sanatseverler ile buluşuyor…

Betül Demir Karakaya

 

This is the journey presented ceramics that have formed in every geography and culture with process alteration and transformation… this is the interpretation of the heritage remains secret in the forms…  the effort of technology to find a place seeped into tradition… or the resistance of tradition… the bridge built from past to present… above all the statement of artists’ for today…

Every ceramic piece; is a hope dedicated to the future, a presence… each day with the new’s carries a hope of increasing recognition of Turkish ceramic art on the world…

We are happy to bring together academicians, talented and successful candidate artists and artists that are leading to young simultaneously in three exhibition halls of the gallery. The exhibition is planned to be organized biannually expanding with participation of new ceramic artists. This year 115 art piece by 23 artists from 13 universities and various cities of Turkey is exhibited.

The exhibition is set by bringing together individuals that have different words by using ceramic material. It is figured to give impetus to ceramic art of Turkey and serve a documentary on behalf of Turkish Ceramic Art. The exhibition first meets with the art lovers in Ankara…

Azimet Karaman
Azimet Karaman 1963, Erzincan, Kemah doğumlu. 1988’de Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Seramik – Cam Anasanat Dalı Bölümünü bitirdi. 1988-1989 Paşabahçe Cam Fabrikası’nda, cam üzerine negatif rölyef çalışmaları yaptı. 1995 Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü’nde öğretmenlik sertifikası formasyon eğitimi aldı.
Yurtiçinde 75 ‘e yakın karma ve grup sergilerine, yurtdışında ise Fransa, Almanya ve Belçika’ da Anadolu Sanatçılar Derneği tarafından organize edilen grup sergilerine katıldı. Sanatçının yurtiçinde çeşitli şehirlerde kolektif çalıştığı 4 adet açık alan heykel uygulaması bulunmaktadır.
Halen Gazi Üniversitesi, Resim-Heykel Müzesi Müdürlüğü’nün yanı sıra, Gazi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Resim-İş Eğitimi Anabilin Dalı’nda Öğretim Elemanı olarak görev yapmaktadır.

Bahar Arı Dellenbach
Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü’nden 1997 yılında mezun oldu. “Seramik Sanat Objelerinin Atmosferik Koşullara Açık Park ve Bahçelerde Kullanım Olanaklarının Araştırılması” başlıklı Yüksek Lisans çalışmasını Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü’nde 2002 yılında tamamladı. “Sanatsal Yaratımda Popüler Kültürün İzleri, Kişisel Yorum ve Uygulamalar”başlıklı Sanatta Yeterlik çalışmasını Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü’nde 2009 yılında tamamladı. Bir kişisel sergisi bulunmaktadır ve Türkiye, A.B.D., İspanya, Arjantin, Hırvatistan ve Dominik Cumhuriyeti’nde çeşitli karma sergilere katılmıştır. 3 Ödüle layık görülmüştür. Bu ödüller;25. İstanbul Günümüz Sanatçıları Sergisi “Başarı Ödülü”, Arjantin Uluslararası Modern Seramik Müzesi 2. Mozaik Bienali “Mansiyon” ve 8. Altın Testi Seramik Yarışması “Özel Ödülü”dür. Halen Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü’nde Yardımcı Doçent olarak Seramik Sanatını öğretmeye devam etmektedir.

Betül Demir Karakaya
1978 İzmir doğumlu Betül DEMİR KARAKAYA, 1998 yılında Moskova Stragonova Devlet Güzel Sanatlar Üniversitesi Seramik Bölümü’nü kazandı. 2000 yılında Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü’ne yatay geçiş yaptı ve 2002 yılında Lisans derecesi alarak mezun oldu. 2010 yılında Anadolu Üniversitesi, Güzel Sanatlar Enstitüsü, Seramik Anasanat Dalı’nda “Tarihsel Süreç İçerisinde Seramik Çanlar” başlıklı Yüksek Lisans tezini tamamlamış, Sanatta Yeterlik derecesini 2014 yılında “Endüstri Devrimi Sonrası Porselen Ürün Tasarımı ve Tarihsel Gelişimi” teziyle almıştır. MIC Faenza International Ceramic Museum başta olmak üzere yurtiçi ve yurtdışında özel ve kamu koleksiyonlarında eserleri bulunmaktadır. Ulusal ve uluslararası birçok etkinlikte yer alan sanatçı, elliden fazla karma sergiye katılmış, uluslararası bienal ve sempozyumlarda eserleri sergilenmiştir. Halen Karatekin Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümünde Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Buğra Özer
1987‘de İstanbul’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini babasının görevleri nedeniyle sırasıyla Erzurum, Kayseri ve Ankara’da tamamladı. Lise öğreniminin ilk iki yılını İzmir Maltepe Askeri Lisesi’nde gördükten sonra, son iki yılını Ankara Bahçelievler Deneme Lisesi’nde tamamladı. 2005 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü’nde Lisans Eğitimine başladı ve 2010 yılında mezun oldu. 2011 yılında kabul edildiği Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü Yüksek Lisans Programı’nı 2014 yılı Haziran ayında tamamladı. 2013 yılında ÖYP programı kapsamında atandığı Çankırı Karatekin Üniversitesi’nden doktora programı için Hacettepe Üniversitesi’ne atandı ve halen aynı bölümde Araştırma Görevlisi olarak görev yapmaktadır.

Burcu Öztürk Karabey
1975 yılında Ankara’da doğdu. 1996 yılında Hacettepe Üni. G.S. F. Seramik Bölümü’nden mezun oldu. 1997 yılında yine aynı bölümde Arş. Gör. olarak çalışmaya başladı. 1999 yılında Y.L.S. Eseri Raporunu ve Mart 2004’te S.Y. Eseri Çalışması Raporunu tamamladı. İlk kişisel sergisini 2003 yılında açan Burcu Ö. Karabey’in eserleri; Kazakistan, Litvanya, KKTC., Hindistan, ABD, Çin, İtalya, Belçika, Mısır, Hırvatistan, Avusturya, Almanya, İspanya, Kore gibi ülkelerde sergilendi. Yapıtları ile altı ödül, iki mansiyon, bir onur madalyası ve bir onursal diploması bulunan Karabey’in yurtiçinde ve yurtdışında çeşitli koleksiyonlarda çalışmaları bulunmaktadır. Sanatçının çalışmaları: “Ceramic Arts&Perception”, “500 Raku”, “İstanbul’un 100 Çini ve Seramik Sanatçısı” gibi yayınlarda yer almıştır. Karabey, Haziran 2012 tarihinden itibaren çalışmalarına Muğla Üni. Güz. San. Fak. Seramik Bölümü’nde Bölüm Başkanı olarak ve 2013 yılından itibaren’de dekan yardımcısı olarak devam etmektedir.

Deniz Onur Erman
2001 senesinde Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü’nde Lisans, 2003’de Yüksek Lisans eğitimini tamamlamıştır. 2003-2005 yılları arasında İngiltere’de University of Wales Institute Cardiff (UWIC), Güzel Sanatlar Tasarım Fakültesi, Seramik Bölümü’nde “Porselen ve Yüksek Pişirim Teknolojisi” üzerine M.A. Attachment eğitimini tamamlamıştır. Bu dönemde göçmen kuşlardan esinlenerek kuş başlı-kadın bedenli figürler oluşturmaya başlamıştır. Özellikle porselen malzeme ile çalıştığı, ince detaylar ve dokular içeren bu çalışmaları farklı kil bünyeleri ve sırlar ile çeşitlendirerek halen sürdürmektedir. 2009’da Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü’nde Sanatta Yeterlik derecesini almıştır. Halen Gazi Üniversitesi GSF’de Yardımcı Doçent olarak akademik ve sanatsal çalışmalarını sürdürmektedir. Erman’ın çalışmaları, yurtiçinde ve yurtdışında düzenlenen pek çok sergi, yarışma, bienal ve etkinliklerde sergilenmektedir. Bir tanesi Taiwan Taipei Ulusal Seramik Müzesinde olmak üzere on eseri yurtdışında bulunan kurumlarda özel kolleksiyonlara kabul edilmiştir. Ayrıca Türkiye’de, İngiltere’de, Amerika’da çeşitli çalıştaylara katılmış ve önemli isimlerle atölye çalışmaları yapma fırsatı elde etmiştir.Beş ödülü bulunan sanatçının açtığı dört kişisel sergisi, yayımlanmış ulusal ve uluslararası pek çok makaleleri, kitap bölümleri, katıldığı pekçok sempozyum ve kongreler bulunmaktadır.

Eser Şensılay
Bursa, 1981, Lisans ve Yüksek Lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi Seramik Bölümü’nde tamamladı. 2009 yılından bu yana Çankırı Karatekin Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü’nde Öğretim Görevlisi Olarak çalışmakta ve 2010 yılında Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Seramik Anasanat Dalı’nda başladığı sanatta yeterlilik eğitimine devam etmektedir.

Feyza Özgündoğdu
1976 yılında Ankara’da doğan sanatçı, Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü’nde lisans eğitimi aldı. 2004 yılında aynı bölümde Sanatsal Kemik Porselen Üretimi konusunda yaptığı tezi ile Sanatta Yeterlik eğitimini tamamladı. Porselen bünyeler konusunda Uluslararası Seramik Stüdyosu’nda (Macaristan) ve Tsinghua Üniversitesi’nde (Çin Halk Cumhuriyeti) araştırma ve uygulamalar yaptı. Renk kullanımından uzak ışık geçirgen bünyeler ile başladığı porselen uygulamalarını daha sonraları metal tuzu kullanımıyla zenginleştirdi. Sanatçının son yıllardaki uygulamalarına baktığımızda çalışmalarında tema olarak mimari yansımalar ve gölge imajını yorumladığını görüyoruz. Sanatçı, teknolojik araştırmalarının ve uygulamalarının ulaştırdığı nesnel verilerin, şiirsel yorumlara hizmet etmesi kaygısıyla eserlerinde anlam katmanları inşa ediyor.“…Duvarlardan beğendiğim anıları alıyor sonra kendi duvarlarıma tekrar gömüyorum. İzleyicinin de o sesleri duymasını, bir arkeologun yaptığı gibi o hikâyeleri bulmasını bekliyorum…” Yurtiçi ve yurtdışında çok sayıda sunum, sergi ve uygulamalı etkinliğe katılan Özgündoğdu’nun, çeşitli yayınlarda bildiri ve makaleleri yayımlandı. Halen Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır.

Gökçe Özer
1984’te Afyon’da doğdu. 2002’da Ankara Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü’nden, 2010’da Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü’nden mezun oldu. 2009-2010 yıllarında Universitat zu Köln’de bir yıl eğitim aldı. 2013 yılında Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Seramik Anasanat Dalı’nda ‘Wabi-sabi Estetiğinin Japon Seramik Sanatına Etkisi’ adlı yüksel lisans tez çalışmasını bitirdi. Halen Afyon Kocatepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde araştırma görevlisi olarak çalışmakta ve Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Seramik Anasanat Dalı’nda sanatta yeterlik eğitimine devam etmektedir.

Hasan İn
1986 yılında Malatya da doğdu. 2003 yılında Malatya Gazi Lisesinden mezun olmuştur. 2006-2010 yılları arasında İnönü Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü’nü bitirmiştir. 2010-2013 yılları arasında Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Seramik Ana Sanat Dalı’nda Tezli Yüksek Lisans yapmıştır. Yüksek lisans tezini “Seladon Sırları” üzerine yapan sanatçı, Uzak doğu seramikleri üzerine çalışmalar yapmaktadır. Yurt içi ve yurtdışında bir çok karma sergi, sempozyum, çalıştay ve etkinliğe katılmış, workshop ve sunumlar gerçekleştirmiştir. Geleneksel ve modern seramik sanatını birleştirerek yeni biçim ve formlar oluşturmaktadır. Serbest alanda seramik üretimlerine devam etmektedir.

İsmet Yüksel
1981 yılında Eskişehir’de doğan sanatçı 2004 yılında Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü’nü bitirmiştir. 2007-2011 yılları arasında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü’nde Yüksek Lisans eğitimini tamamlamıştır. Sanatçı halen 2011 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi’nde başlamış olduğu Sanatta Yeterlik eğitimine devam etmekte ve araştırma görevlisi olarak görevini sürdürmektedir. Yurt içinde ve yurt dışında birçok sergi ve sempozyuma katılmıştır.

Kamuran Ak
1975’de Bulgaristan Şumnu’da doğdu. 1997’de Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümünü bitirdi. 1999-2002 yılları arasında Toprak Seramik’te tasarımcı olarak çalıştı. 2000 yılında İtalya Sassuolo’da bulunan Gamma Due Tasarım Stüdyolarında incelemelerde bulundu. 2002’de Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Araştırma Görevlisi olarak atandı. 2007’de Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde “Osmanlı’dan Günümüze Türk Yemek Kültüründe Seramik Yemek Kapları” konulu Yüksek Lisans tezini tamamladı. Halen Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsünde Sanatta Yeterliği devam eden sanatçı, Afyon Kocatepe Üniversitesinde çalışmalarını sürdürmektedir.

Kemal Uludağ
1966 Yılında Konya’da doğdu.
1987 yılında Hacettepe Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Seramik Anasanat Dalı’ndan mezun oldu. 1990 yılında Hacettepe Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Yüksek Lisansını, 1994 yılında ise Anadolu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Sanatta Yeterliğini tamamladı.
13 ödül sahibi olan ve yurtiçinde 11, yurtdışında 1 kişisel seramik sergisi açan Kemal ULUDAĞ yurtdışında 18, yurtiçinde ise 200’ün üzerinde karma sergiye katıldı. Sanatçının yurtiçinde ve yurtdışındaki müzelerde, kamu ve özel koleksiyonlarda eserleri bulunmaktadır.
UNESCO-AIAP Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği ve Türk Seramik Derneği üyesi, Türk Seramik Derneği Sanat Komisyonu Başkanlığı ve birçok özel sanat galerisinin Sanat Yönetmenliğini ve de bazı kurum ve kuruluşların Sanat Danışmanlığını yapmış ve yapmaktadır. Anadolu Üniversitesi Çağdaş Sanatlar Müzesi Müdürü olan Kemal ULUDAĞ, halen Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümünde Doçent olarak görev yapmaktadır.

Hasan Numan Suçağlar
1987 yılında Ankara’da doğdu. 2010 yılında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Seramik bölümünden mezun oldu. 2013 yılında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Seramik bölümünde Yüksek lisansını tamamladı. 2014 yılında Selçuk Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Seramik Tasarımı bölümünde Araştırma Görevlisi olarak çalışmaya başlamış ve yine 2014 yılında başladığı Hacettepe Üniversitesi, Seramik Ana Sanat Dalı’nda Sanatta Yeterlik programında eğitimine devam etmektedir.

Oya Aşan Yüksel
1981 yılında Ankara’da doğan sanatçı 2005 yılında Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü’nü bitirmiştir. 2007-2011 yılları arasında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü’nde Yüksek Lisans eğitimini tamamlamıştır. Sanatçı halen 2011 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi’nde başlamış olduğu Sanatta Yeterlik eğitimine devam etmekte ve araştırma görevlisi olarak görevini sürdürmektedir. Sanatçının bir adet kişisel sergisi bulunmaktadır. Ayrıca yurt içinde ve yurt dışında birçok sergi ve sempozyuma katılmıştır.

Oya Uzuner
Anadolu Üniversitesi Uygulamalı Güzel Sanatlar Yüksek Okulu, Seramik Bölümünden 1991 yılında mezun oldu. Aynı üniversiteden 1994 yılında yüksek lisans, 1998 yılında sanatta yeterlilik derecelerini aldı. 5 kişisel sergi açan, çok sayıda karma sergiye katılan, 2 başarı ödülü, kamu ve özel koleksiyonlarda yapıtları bulunan Uzuner, halen Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü’nde Yardımcı Doçent olarak görev yapmaktadır.

Perihan Şan Aslan
1978 yılında Ankara’da doğdu. 2000 yılında Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü’nde Lisans Eğitimini başarıyla bitirdi.Aynı bölümde 2004 yılında “Doğa Kaynaklı Yaratma Sürecinde Kişisel Biçim Arayışına Yönelik Denemeler” başlıklı Sanat Eseri Raporu ile Yüksek Lisans, 2010 senesinde ise “Çağdaş Sanatta Nesne ve Kişisel Uygulamalar” adlı Sanat Eseri Raporu ile Sanatta Yeterlik derecesini aldı.
İkisi Ankara’da ve biri Mersin’de olmak üzere üç kişisel sergi açan, üç ödülü bulunan sanatçı; çok sayıda ulusal ve uluslararası sergiye katılmış, çeşitli sempozyum ve çalıştaylarda katılımcı ve eğitmen olarak bulunmuştur.
Sanatsal ve akademik çalışmalarına Abant İzzet Baysal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü’nde Yrd. Doç olarak devam etmektedir.

Pınar Baklan Önal
Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü’nden birincilikle mezun oldu. 2011 yılında Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Seramik Anasanat Dalı’nda Yüksek Lisans eğitimini tamamladı ve 2012’de aynı üniversitenin Güzel Sanatlar Enstitüsü Seramik Anasanat Dalı’nda Sanatta Yeterlik eğitimine başladı. Şubat 2013’te ilk kişisel seramik sergisini Kayseri’de Orta Anadolu Demir Karamancı Kültür Merkezi’nde açtı. Uluslararası ve ulusal birçok karma sergiye ve sempozyuma katıldı. 2013 yılı Nisan ayında Milli Eğitim Bakanlığı yabancı hükümet burslarından üç aylık Polonya Hükümeti araştırma bursu ve çeşitli yıllarda altı adet ödül kazandı. Bir sanat atölyesinde çeşitli özel kuruluşlar ve kamu kurumları için seramik duvar panosu tasarımları ve uygulamalarında çalıştı. Ayrıca bir okul öncesi eğitim kurumunda bir sene resim ve seramik branş öğretmenliği yaptı. 2009 yılında Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Tasarımı Bölümü’nde araştırma görevlisi olarak başladığı akademik kariyerini 2012’den beri öğretim görevlisi olarak sürdürmekte ve seramik çalışmalarına devam etmektedir.

Sevda Özdemir
1985 Lüleburgaz doğumlu sanatçı, 2006 yılında kazandığı Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü’nden 2012 yılında mezun oldu. Ulusal yarışmalarda 3 ödülü bulunmaktadır. Ayrıca aralarında yarışmalı sergilerinde bulunduğu 8 karma sergiye katıldı. 2012 yılında Uşak Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Seramik Bölümü’nde Yüksek Lisansa başladı ve halen eğitimine devam etmektedir.

Vedat Kacar
1969 doğumlu Vedat Kacar, 1991’de Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümünü “Geleneksel Çini Motiflerinden Yola Çıkarak Yeni Tasarımlar Oluşturmak” Projesi ile 1994’te yine aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü Yüksek Lisans Seramik Programını “Bir Bildirim Aracı Olarak Artistik Duvar Uygulamaları” Projesi ile bitirmiştir. 1996 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sanatta Yeterlik Seramik Programını “Geleneksel Seramiklerin Çağdaş Bir Form ve Renk Anlayışıyla Yeniden Sunuluşu” Projesi ile tamamlamış, aynı yıl Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk El Sanatları Bölümü Çini Ana sanat Dalında Öğretim Görevlisi olarak göreve başlamıştır. 1998 yılında Yardımcı Doçent olmuş, aynı tarihten itibaren Geleneksel Türk El Sanatları Bölümünde Çini ve Çini Onarımları Ana sanat Dalı Başkanlığını yürütmüştür. Türk Çini Sanatı Form Özellikleri ve Bezeme Teknikleri ile Günümüzde Çini Tasarımı ve de Tasarım üzerine ders vermeye devam etmektedir. 1989’dan itibaren Ankara, İzmir, Eskişehir’de 10 kişisel sergi açmıştır. Birçok karma sergi, ulusal ve uluslar arası sempozyumlara katılmıştır. 2. ve 5.Altın Testi Seramik Yarışmalarında Özel Ödüle lâyık görülmüştür.

Veysel Özel
S. Veysel Özel, 1969 Yılında Siirt-Kurtalan’da doğdu. 2000 yılında Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümünden mezun oldu. 2007 yılında Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Seramik Anasanat Dalında “Plastik Sanatlarda Disiplinlerarası Etkileşimler ve Seramik Sanatına Yansıması” konulu tezi ile yüksek lisansını tamamladı. Yurtdışı ve yurtiçinde karma sergilere katıldı. Yurt içinde iki kişisel sergi açtı. Uluslararası sempozyum, kongre ve çalıştaylara davetli olarak katıldı. Uluslararası sempozyum, kongre, çalıştay ve sergilerin organizasyon komitelerinde görev aldı. 2000 yılından bu yana çalışmalarına Afyon Kocatepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümünde Öğretim Görevlisi olarak devam etmektedir.

Sibel Keler
1985’de Kütahya’da doğdu. 2004 yılında Kütahya Atatürk Lisesi’nden mezun oldu. 2008-2012 yılları arasında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladı. 2010-2011 yılında Universitad Politecnica de Valencia, İspanya’ da Erasmus Öğrenci Değişim Programı kapsamında eğitim gördü. 2012 yılında International Ceramics Studio Kecskemet, Macaristan’ da stajını tamamladı. 2013 yılından beri seramik tasarımcısı olarak çalışmaktadır.

Muhammet Aliyev
Muhammet Aliyev 1952’de Bakü’de doğdu. 1958 – 1968 Orta öğrenimini Bakü’de tamamladı. 1968 – 1973 Azim Azimzade Yüksek Ressamlık Okulundan mezun oldu. 1978 – 1983 St.Petersburg A.İ.Muhina Akademisinin Seramik bölümünden mezun oldu. 1983 Diploma işi Üniversite müzesinde sergilendi. Ayrıca Sovyetler Birliği ve Azerbaycan’da birçok sergilerde yer aldı. Otuza yakın kişisel sergi yüze yakında karma sergi eserleri yurtdışında özel koleksiyonerlerde ve eski Sovyetler birliğinin müzelerinde sergilenmektedir.
Halen Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Resim Bölümünde öğretim görevlisi olarak çalışmaya devam etmektedir.

Aşağıdaki görsellere tıklayarak büyütebilirsiniz. Eser hakkında detaylı bilgi almak için, görselin altında yer alan eser kodunu (örn:sy1810-13) belirterek bizimle e-posta (galerisoyut@gmail.com), telefon (0312 438 86 70), whatsapp (0532 550 99 94) veya aşağıdaki formu kullanarak iletişime geçebilirsiniz. Click on the thumbnails below to enlarge it. You can contact us by e-mail, phone or using the form below.

    .

    ESERLER - ARTWORKS

    Aşağıdaki görsellere tıklayarak büyütebilirsiniz. Eser hakkında detaylı bilgi almak için, görselin altında yer alan eser kodunu (örn:sy1810-13) belirterek bizimle e-posta (galerisoyut@gmail.com), telefon (0312 438 86 70), whatsapp (0532 550 99 94) veya satın al sekmesindeki formu kullanarak iletişime geçebilirsiniz. Click on the thumbnails below to enlarge it. You can contact us by e-mail, phone or using the form on the Buy tab.

    gbg1409-01 gbg1409-02 gbg1409-03 gbg1409-04 gbg1409-05 gbg1409-06 gbg1409-07 gbg1409-08 gbg1409-09 gbg1409-10 gbg1409-11 gbg1409-12 gbg1409-13 gbg1409-14 gbg1409-15 gbg1409-16 gbg1409-17 gbg1409-18 gbg1409-19 gbg1409-20 gbg1409-21 gbg1409-22 gbg1409-23 gbg1409-24 gbg1409-25 gbg1409-26 gbg1409-27 gbg1409-28 gbg1409-29 gbg1409-30 gbg1409-31 gbg1409-32 gbg1409-33 gbg1409-34 gbg1409-35 gbg1409-36 gbg1409-37 gbg1409-38 gbg1409-39 gbg1409-40 gbg1409-41 gbg1409-42 gbg1409-43 gbg1409-44 gbg1409-45 gbg1409-46 gbg1409-47 gbg1409-48 gbg1409-49 gbg1409-50 gbg1409-51 gbg1409-52 gbg1409-53 gbg1409-54 gbg1409-55 gbg1409-56 gbg1409-57 gbg1409-58 gbg1409-59 gbg1409-60 gbg1409-61 gbg1409-62 gbg1409-63 gbg1409-64 gbg1409-65 gbg1409-66 gbg1409-67 gbg1409-68 gbg1409-69 gbg1409-70 gbg1409-71 gbg1409-72 gbg1409-73 gbg1409-74 gbg1409-75 gbg1409-76 gbg1409-77 gbg1409-78 gbg1409-79 gbg1409-80 gbg1409-81 gbg1409-82 gbg1409-83 gbg1409-84 gbg1409-85 gbg1409-86 gbg1409-87 gbg1409-88 gbg1409-89 gbg1409-90 gbg1409-91 gbg1409-92 gbg1409-93 gbg1409-94 gbg1409-95 gbg1409-96 gbg1409-97 gbg1409-98 gbg1409-99 gbg1409-100 gbg1409-101 gbg1409-102 gbg1409-103 gbg1409-104 gbg1409-105 gbg1409-106 gbg1409-107 gbg1409-108 gbg1409-109 gbg1409-110 gbg1409-111 gbg1409-112 gbg1409-113 gbg1409-114 gbg1409-115

    situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 situs slot dana 5000 www.icase.pt darussalaam.co.uk alphercoffee.co.uk mwnuk.co.uk mwnhelpline.co.uk www.quranproject.org esecarisma.gov.co onwardpublishing.com dellavi.com hotelmorada.com.br farmpays.com peerexperts.com paycore.online lightinghub.com.au french-stream.cyou coflix.skin quedustreaming.buzz entofito.com streamango.top topseries.buzz waystream.buzz thecavehotel.com wpekran.com ferresuministros.com ssquareintl.com simbold.com zagoranews.com savaanatolianbreakfasthouse.com animalarium.com.ve 2kprinting.com putrajaya.ac.id stikesbhaktikencana.ac.id akbidaisyiyahbanten.ac.id radiokair.com/mabar88 canopygardendining.com.sg/catalog official.akbidassyifakisaran.ac.id akperhusada.ac.id motivacio.hu/.well-known e-journal.smpalirsyadjakut.sch.id info.stikesnurulhasanah-kutacane.ac.id consumerlab.es academicwritingpro.co.uk playva.com brisbencenter.org movingtruckrental.com irisheyesofva.com fsr-online.com